Vasalundshallen stänger 31 maj 2023

Efter 65 år i tjänst är det dags för Vasalundshallen att gå i pension. Den 31 maj 2023 avslutar Fair Utveckling AB (BeFair) sin verksamhet i anläggningen. 

- Generationer av barn har lärt sig simma i Vasalundshallen och utövat andra aktiviteter i anläggningen. För många Solnabor är hallen en del av deras uppväxt, och vi har många trogna stammisar som tillbringat mycket av sin fritid hos oss, säger Tomas Sjöström, operativ koordinator i BeFair, och som varit verksam i Vasalundshallen i över 35 år. 

BeFair har drivit Vasalundshallen sedan 2017. Under 2022 stängdes bassängen i Vasalundshallen och i september öppnade Solna simhall. Under hösten 2022 kom det även till vår kännedom att Solna stad planerar en multihall i fastigheten. 

Med denna bakgrund har man i BeFair beslutat att avveckla återstående verksamhet i Vasalundshallen. Befintliga hyresgäster har sagts upp och den 31 maj är sista dagen BeFair håller gym, gruppträning och co-working öppet för sina kunder. 

Solna simhall välkomnar gamla som nya medlemmar

I september öppnade Solna simhall med BeFair som driftande aktör. Verksamheten är i full gång och andelen medlemmar som följt med från Vasalundshallen är glädjande nog hög.

- Vi är glada att kunna erbjuda våra gäster, gamla som nya, en ny modern simhall tillgänglig för alla. Vasalundshallen har hängt med i många år, och nu tackar vi för trogen tjänst och välkomnar alla medlemmar till Solna simhall, säger verksamhetschef Amra Skaljo Lundberg.

Medlemskap och entréer

Befintliga medlemmar har kontaktats via e-post under onsdagen. Medlemskap som betalas via autogiro och som löper efter den 31 maj regleras automatiskt gentemot kund. Förbetalda årskort och klippkort regleras manuellt, skicka e-post till medlemvasalund@befair.se för att få hjälp.

Från 15 mars kan du som inte är medlem på Vasalundshallen betala engångsenté om du vill träna på gymmet eller gå på gruppträning. För dig som vill träna ända in i mål finns också vårt månadskort till försäljning fram till 30 april.

Kontakt

Om du har frågor gällande medlemskap, årskort, klippkort och BeFairs återstående verksamhet i Vasalundshallen, skicka gärna e-post till medlemvasalund@befair.se eller besök oss i receptionen. 

För mer information om vad som händer med Vasalundshallen i framtiden hänvisar vi till Solna stad.