Om oss

Vi som jobbar på Vasalundshallen vill och kan förbättra människors liv och hälsa. Vår vision och det vi varje dag arbetar med tillsammans är simning, motion, träning och lek.

Vasalundshallen är en av landets äldre sim- och sporthallar. Anläggningen invigdes 1958 och sommaren 2022 gick bassängen i pension.

Vasalundshallen och intilliggande Solna gymnasium är ritade av samma arkitekt, Nils Tesch, och båda byggnaderna har ett högt kulturhistoriskt värde.

Vasalundshallen fick CSR-priset 2020

Vasalundshallens personal och bolaget BeFair fick 2020 årets CSR-pris av Solna stad. I juryns motivering står att "BeFair genomsyras av en vilja att alltid ställa upp för arbetssökande Solnabor vad gäller sommarjobb, praktikplatser samt anställningar". Läs mer här.

Balans i arbetslivet

I Vasalundshallens finns en så kallad CoWorking Space.

Det är en lounge med arbetsplatser och ett fullt utrustat konferensrum. Vasalundshallen CoWorking är öppen för småföretagare, föreningar och privatpersoner som förutom obegränsat tillträde till en skön plats att sitta och arbeta på får tillgång till wifi, skrivare och en kaffebar. Dessutom finns möjlighet att träna i det moderna gymmet och gå på gruppträning.

Läs mer